Kartan uppdaterad 2024-03-26

Skandinaviens bredaste linjeutbud till sjöss

Göteborgs Hamn utgör en kritisk knutpunkt för godshantering i den globala värdekedjan. Här hanteras gods av alla slag, vilket är avgörande för att säkerställa en effektiv logistikkedja. Dra nytta av Skandinaviens bredaste linjeutbudet till sjöss och få tillgång till 75 destinationer världen över.

Utforska vårt omfattande linjeutbud till sjöss genom att använda vår interaktiva linjekarta. Klicka på destinationen för att se mer information om hur destinationen trafikeras.

75 destinationer utan omlastning

Nå den globala marknaden enklare än någonsin. Via Göteborgs Hamn når du 75 internationella destinationer direkt utan omlastning. Vi erbjuder också frekventa avgångar till större omlastningsnav i Europa, samt daglig trafik till flera av kontinentens storhamnar.

Terminaler och tjänster anpassade för alla typer av gods

Oavsett vilken typ av gods du behöver transportera, har vi faciliteter och expertis för att hantera det. Våra terminaler och operatörer är specialiserade på diverse logistiktjänster inklusive lagring, beredning, omlastning, lossning och lastning samt hantering av energiprodukter. Upptäck mer om våra tjänster och hur vi kan anpassa dem för att möta dina behov, dygnet runt, året runt. Läs mer om godsslag här

Planera din containertransport

Planera din rutt för containergods via sjötransport och järnväg.

Till och från hamnen via järnväg

Vi har ett högeffektivt klimatsmart järnvägssystem som förbinder inlandsterminaler i hela Sverige och Norge med Göteborgs Hamn.

Kartans funktioner

Linjekartan är interaktiv. Klicka och håll inne musknappen för att navigera i kartan. Använd "+" och "-" knapparna för att zooma in och ut. Genom att trycka på husikonen kommer du tillbaka till ursprungsläget.

Klicka på en destination för att se följande:

  • vilka rutter som finns tillgängliga till och från destinationen,
  • vilken terminal i Göteborgs Hamn linjen går till och från,
  • agent,
  • rederi,
  • frekvens,
  • typ av last,
  • söka efter specifik destination,
  • filtrera på containertrafik och roro/fordon.

Klicka på agenten, rederiet eller terminalen för att gå vidare till deras respektive hemsidor. 

Vill du veta mer om våra linjer och tjänster?

Vi hälper dig gärna att effektivisera din logistikkedja. Kontakta oss om du vill veta mer om vårat breda linjeutbud och erbjudande som fullservicehamn för att skapa en säker och effektiv värdekedja för ditt gods.

Jacob Minnhagen

Senior Manager Market Development

+46 31 368 76 19

jacob.minnhagen@portgot.se

Claes Sundmark

Vice president Sales and Marketing

+46 31 368 75 62

claes.sundmark@portgot.se