ROUTESCANNER

Planera din containertransport

I linjekartan från Routescanner hittar du direktförbindelser för containertrafik till och från Göteborgs Hamn. Här hittar du alla anslutningar för containrar, trailers och intermodala enheter.

I sökrutan till vänster anger du ett land, en hamn eller terminal dit din last ska transporteras. I sökrutan till höger använder du rullgardinsmenyn för att välja en terminal i Göteborgs Hamn. Du får då en översikt över alla direktförbindelser och operatörer på denna rutt.

Vill du ha en mer hållbar värdekedja?

Den mest hållbara rutten visas som första alternativ som standard i Routescanner. Inne i verktyget kan du välja om du vill sortera rutterna efter koldioxidavtryck, avstånd, tid eller minsta antal omlastningar.

Kostnadsfri tillgång till Routescanner

När du valt en rutt öppnas Routescanner i ett nytt fönster. Här får du tillgång till fler detaljer samt ha möjlighet att begära en offert. Längst upp till höger på denna sida ser du 'Registrera dig'. Klicka på knappen och ange dina uppgifter i popup-fönstret. Att skapa ett konto är kostnadsfritt och låter dig utföra obegränsade sökningar och begära offerter.

Vårt linjeutbud

Vi har skandinaviens bredaste linjeutbud och hanterar samtliga godsslag, 24 timmar om dygnet, varje dag, året runt.

Till och från hamnen via järnväg

Vi har ett högeffektivt klimatsmart järnvägssystem som förbinder inlandsterminaler i hela Sverige och Norge med Göteborgs Hamn.