Göteborgs Hamn AB utses till Karriärföretag 2017

12:51 - 10 jan 2017 / Nyhet

För tredje året i rad har Göteborgs Hamn AB utsetts till ett av Sveriges mest spännande företag att göra karriär på. Bakom utmärkelsen står Karriärföretagen och Universum.

Göteborgs Hamn AB har utsetts till Karriärföretag för tredje året i rad.

Göteborgs Hamn AB har utsetts till ett av Sveriges hundra mest spännande företag att göra karriär på.

—     Det känns väldigt roligt att vi har fått den här utmärkelsen för tredje året i rad. Vi strävar hela tiden efter att bli en ännu bättre arbetsgivare och utmärkelsen är ett kvitto på att vi är på rätt spår, säger Birgitta Tideström Dahllöf, HR-chef på Göteborgs Hamn AB.

Utmärkelsen är baserad på ett antal kriterier, bland annat företagets engagemang i sitt employer branding arbete, engagemang i sina medarbetare och möjligheten att erbjuda karriär- och utvecklingsmöjligheter.

I år var över 5000 företag nominerade. Göteborgs Hamn AB blev automatiskt nominerade efter att ha fått utmärkelsen tidigare. Efter intervjuer och analyser utsågs hundra företag till de allra bästa – bland dem Göteborgs Hamn AB.

Om utmärkelsen: 
Ett certifierat Karriärföretag 2017 är en Svensk kvalitetsstämpel för de arbetsgivare som har högst kvalité i sitt employer branding arbete och som kan erbjuda unika karriär- och utvecklingsmöjligheter till sina medarbetare.  Utmärkelsen delas ut årligen till 100 arbetsgivare.

Bakom utmärkelsen står Karriärföretagen och dess systerföretag Universum. De har utsett årets karriärföretag sedan 2002.

Fler nyheter

newspage.MainImageAlt

Besked om farledsfördjupning i Göteborgs hamn

Läs mer
newspage.MainImageAlt

Ny anläggningschef på Göteborgs Hamn AB

Läs mer
newspage.MainImageAlt

Gasleverantör klar för ny LNG-anläggning i Göteborgs hamn

Läs mer