Goteborgshamn.se

DET ÄR VI SOM BYGGER PARKEN

På den här sidan kan du bekanta dig med oss som är redo att bygga lager helt utifrån dina önskemål. Vi som finns i parken är Bockasjö, Castellum, Göteborgs Hamn AB, NCC och Prologis. Läs mer om oss som ska bygga parken och hur våra tankar går.

Visa partner
  • GoteborgsHamn
  • Bockasjo
  • Castellum
  • Prologis
  • NCC

VI ÄR FLEXIBLA

Etableringen i Port of Gothenburg Logistics Park stärker Castellums närvaro ytterligare på Hisingen och gör det möjligt för fastighetsbolaget att erbjuda hyresgäster långsiktiga och flexibla lösningar.

STEFAN VILHELMSSON, ANSVARIG UTHYRNING:

– Den nya logistikparken ger möjligheter som inte funnits tidigare. Storskaliga etableringar så nära Nordens största hamn med Sveriges nav för fordonsindustri runt knuten och samtidigt närheten till centrala Göteborg gör läget helt unikt.

Castellums område i logistikparken är 127 000 kvadratmeter där vi planerar att bygga cirka 60 000 kvm i två etapper. 

– Vi har påbörjat första etappen om 26 000 kvadratmeter där vi uppför en flexibel och toppmodern logistikanläggning som kan delas in i mindre enheter från 6 000 kvadratmeter. Anläggningen beräknas vara färdigställd första kvartalet 2018. Vårt erbjudande är flexibelt och det finns möjligheter att anpassa ytorna utifrån respektive hyresgästs behov.

–  Det blir väldigt spännande att se hur hela Port of Gothenburg Logistics Park tar form de kommande åren. Allt hänger ihop med den planerade utvecklingen av Göteborgs Hamn, en utveckling som gör  läget mer och mer intressant för varje år som går.

Om Castellum: Castellum är ett av de största börsnoterade fastighetsbolagen i Sverige och arbetar med kommersiella fastigheter på tillväxtorter i Sverige och i Köpenhamn. Med ett fastighetsvärde på drygt 70 miljarder kronor, har vi resurser att utveckla samhällen och hjälpa våra kunder att växa. 

Är du intresserad av att hyra lager i Port of Gothenburg Logistics Park?

Här hittar du våra kontaktuppgifter

Kontakta oss