Goteborgshamn.se

DET ÄR VI SOM BYGGER PARKEN

På den här sidan kan du bekanta dig med oss som är redo att bygga lager helt utifrån dina önskemål. Vi som finns i parken är Bockasjö, Castellum, Göteborgs Hamn AB, NCC och Prologis. Läs mer om oss som ska bygga parken och hur våra tankar går.

Visa partner
  • GoteborgsHamn
  • Bockasjo
  • Castellum
  • Prologis
  • NCC

VI BYGGER NU

Närheten till Nordens största hamn, centrala Göteborg och allmänna kommunikationer var tungt vägande skäl när Bockasjö förvärvade mark i Port of Gothenburg Logistics Park.

JOAKIM HEDIN, VD BOCKASJÖ:

 – Vi erbjuder 311 000 kvadratmeter i den nya logistikparken, med kapacitet att uppföra flertalet större byggnader på totalt 160 000 kvadratmeter. Vi har redan börjat bygga våra första lagerbyggnader satsar på en så kort tillträdestid som möjligt.

Bockasjö bygger moderna lager- och logistikbyggnader med möjlighet till anpassningar utifrån respektive hyresgästs behov. Byggnaderna Green Building-certifieras vilket ger avsevärt lägre energiförbrukning.

 – Behovet av moderna, effektiva och miljöcertifierade logistikbyggnader ökar oavbrutet. Äldre och mindre logistikbyggnader byts ut till större. Dessutom växer e-handeln med cirka 30 procent per år och fler varuägare väljer att outsourca lagerfunktionen. 

Om Bockasjö:  Bockasjö AB är en av Sveriges ledande fastighetsutvecklare av lager- och logistikanläggningar. Bockasjö ansvarar för hela processen från markanskaffning till byggnation och förvaltning. Koncernen både bygger, äger och förvaltar de fastigheter som uppförs.

Är du intresserad av att hyra lager i Port of Gothenburg Logistics Park?

Här hittar du våra kontaktuppgifter

Kontakta oss