2017-11-06

NCC har återigen satt spaden i marken i Port of Gothenburg Logistics Park

Den 3 oktober satte NCC spaden i marken för ytterligare ett logistikprojekt i Port of Gothenburg Logistics Park. Logistikfastigheten säljs till Eliasson & Lund Mekaniska Verkstads AB och fastigheten omfattar totalt 6 800 kvadratmeter yta.

– Fantastiskt roligt, säger Maria Björsander, kundansvarig logistik på NCC Property Development. Eliasson & Lund är ett växande företag och de ser fram emot att nu få möjligheter att ytterligare stärka sitt varumärke och växla upp produktionen i och med sitt nya läge.

Bygget av logistikfastigheten har alltså redan startat och beräknas bli färdigställt för tillträde under tredje kvartalet 2018.

– Vi har fortfarande en tomt kvar att bebygga i parken, jag hyser gott hopp om att kommer att hitta lämplig hyresgäst även där inom en snar framtid, säger Maria Björsander.

NCC har sedan tidigare färdigställt en logistikbyggnad i Port of Gothenburg Logistics Park. I den är Thermo Fisher Scientific och Brandon hyresgäster. Totalt förfogar NCC över 220 000 kvadratmeter i Port of Gothenburg Logistics Park.

Är du intresserad av att hyra lager i Port of Gothenburg Logistics Park?

Här hittar du våra kontaktuppgifter

Kontakta oss