2016-06-22

Linjenätet i fokus på Göteborgs Hamn nya webbplats

Responsiv, levande och med fokus på linjenätet. Det kännetecknar Göteborgs Hamns nya webbplats, som bland annat även innehåller utökade och uppdaterade tjänster på lager- och logistiksidan.

– Med 10 000 unika besökare i månaden är vår sajt väldigt välbesökt. Nära 30 procent surfar in från en mobil eller läsplatta. Med den nya designen förbättrar vi upplevelsen för alla användare, säger Cecilia Carlsson, kommunikationschef Göteborgs Hamn AB.

En responsiv sajt anpassar utseendet till användarens skärmstorlek, oavsett om det är en dator, läsplatta, mobil eller någon annan enhet. Förutom den nya designen innehåller webbplatsen en rad nyheter.

– Vi har lyssnat på våra kunder och samarbetspartners och satsat på att förbättra de mest efterfrågade delarna, till exempel information om ankomster och avgångar, maritima frågor, linjeutbudet och nyheter.

Mycket fokus har lagts på en förbättrad karta över fartygslinjerna. Nu kan man se både hamnens direktlinjer och destinationer som nås med omlastning på vägen. Tidigare kunde man bara se direktlinjerna.

– Vi har Nordens bredaste utbud av fartygslinjer och det kan vi nu visa upp på ett mycket bättre sätt vilket känns väldigt roligt. Just den här delen av sajten är viktig för landets import- och exportföretag, säger Cecilia Carlsson.

Även kartan över de dagliga tågpendlarna har fått ett lyft. Nu syns inte längre bara containerpendlarna – även de konventionella pendlarna tar plats på den nya webbplatsen.

Ytterligare en nyhet är särskilda ingångar för olika typer av gods, till exempel skogsprodukter, bilar, och containrar.

– Med tydligare produktingångar vill vi göra det lättare att hitta vilka terminaler och andra företag som erbjuder tjänster i hamnområdet.

Adressen är som tidigare goteborgshamn.se eller portofgothenburg.com

Är du intresserad av att hyra lager i Port of Gothenburg Logistics Park?

Här hittar du våra kontaktuppgifter

Kontakta oss