2016-06-23

NCC:s första etapp helt uthyrd

NCC Property Development hyr ut 6 300 kvadratmeter till det ledande internationella laboratorieföretaget Fischer Scientific. Inflytt blir i januari 2017. Affären innebär att den första etappen i NCC:s del av parken nu är fullbelagd - drygt två månader efter första spadtaget.

–  Fantastiskt roligt! säger Maria Björsander, kundansvarig logistik på NCC Property Development. Fisher Scientific är ett internationellt storföretag som värdesätter läget precis intill Göteborgs Hamn.

Fisher Scientific är leverantör av laboratorieutrustning och produkter inom medicinteknik. Bolaget är del av en internationell koncern som omsätter över 70 miljarder kronor per år och har 50 000 anställda.

Det nya avtalet innebär att NCC:s första etapp i logistikparken – en fastighet på 9 600 kvadrat – är helt uthyrd. Fishers Scientifics granne blir Brandon AB, som tecknade avtal med NCC tidigare i våras.

– Nu när första etappen är uthyrd kan vi gå vidare med etapp två – en tomt på 40 000 kvadratmeter som kan börja bebyggas under nästa år. Vi hyser gott hopp om snabb uthyrning med tanke på den stora efterfrågan som finns på att etablera lager mitt i Sveriges bästa logistikläge.

Totalt förfogar NCC över 220 000 kvadratmeter i Port of Gothenburg Logistics Park.

Är du intresserad av att hyra lager i Port of Gothenburg Logistics Park?

Här hittar du våra kontaktuppgifter

Kontakta oss